26 juni Businessvrouw in het nieuws:BHloze dag in Belgie


Waar de sociale internetplatformen al niet goed voor zijn, dit keer heeft een anonieme Vlaamse vrouwenbeweging via Facebook een oproep aan alle Vlaamse vrouwen gedaan om vandaag 26 juni 2009 geen BH te dragen. 27.000 mensen sloot zich aan bij de groep op internet en 213 vrouwen gaven aan vandaag ook daadwerkelijk geen BH te dragen.


De reden voor de oproep volgens de inititiefneemster is dat een BH een seksobject zou zijn dat is opgedrongen door de mode-industrie en totaal overbodig zou zijn.


Dit deed me denken aan een artikel dat ik laatst las op de internetsite van Intermediar waarin verwezen wordt naar een onderzoek waaruit is gebleken dat jonge zakenvrouwen aandacht zoeken met een diep decollete. Oudere mannen geven aan afgeleid te worden door een diep decollete, de jonge zakenmannen zijn het gewend en vinden het normaal.


Tja, wat zou men ervan vinden als alle zakenvrouwen zonder BH op kantoor rondlopen (met de airco die standaard op vriesstand staat)? Ik vind het in ieder geval niet kunnen, klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten